Header Ads Widget

Ankara Bahçe Duvarı Yapımı

         Bahçe duvarı Yapımı Hemen Arayınız


Bahçe Duvarı Yapımı Bahçenizin Görüntüsünü Yeniliyoruz. Düzğün iş Ahlakı ve disiplinli usta kadromuz ile Ankaranın Tüm bölğelerinde Bahçe duvarlarınızı, Avlu duvarınızı ,Ankara Bahçe duvarı Villa duvarlarınızı, İstinat duvarlarınızı, Çevre duvarlarınızı,  Arazi ve Arsa duvarlarınızı yapmaktayız. Garantili işçilik anlayışı ile hem müşterilerimizin isteklerini hemde kendi bildiklerimizi tüm detayları ile projelendirerek sizlere sunmaktayız.

Bahçe duvarı Uygulaması. Bahçenize önem veriyorsanız ilk olarak şunlara dikkat edilmelidir. Bahçe duvarı yapılacak alanda ekililmiş olan bitkileriniz veya çiçekleriniz, çim, ağaç gibi önem verdiğiniz değerlere saygılı davranarak bilinçli çalışma anlayışı. 

Standart Bahçe duvarı Ölçüleri.  1 mt yükseklikteki duvarlar için uygulanan hatıl ( Temel ) 30 cm derinlik 40 cm genişlik yapmaktayız ve içerisinde 8 lik demir etre ve 12lik demirleri ise filizlerde kullanmaktayız. ilk olarak duvarınızın temelini oluşturup sonrasında bağlanmış olan demirin etrasına Çelik kalıbımızı kurup hazır beton için anlaşmalı olduğumuz firmalardan mikseri çağırıp c25 beton kullanılarak çelik kalıbımızın icini doldurmaktayız. Çelik kalıbımıza betonu atarak arkasından vibratör ismini verdiğimiz beton sıkıştırma cihazı ile kalıbın içerisinde gezerek dökülen betonun pürüzlü çıkmasını minimum sevyeye cekmekteyiz.

Vibratörlü beton Cam gibi Bahçe Duvarı. Hazır Betonun çelik kalıp içerisine dökülme esnasında Vibratör kullanarak kesinlikle duvarınızda en ufak pürüz cıkmasına bile izin vermiyoruz.

Sağlam Bahçe duvarı. Bahçe duvarını yaparken temelinde ve beton dökülmeden önce sağlam ve uzun ömürlü olması icin ilk olarak duvarınızın icini 12lik ve 8 lik demirlerle ağ şeklinde örmekteyiz.

Ankara'nın Tüm semtlerinde Bahçe duvarı, Avlu duvarı, Çevre duvarı, Arazi duvarı, Arsa ve Bahçe duvarı Yapmaktayız.  Çankaya'da Bahçe ve villa duvarları Gölbaşı'da arsa ve bahçe duvarları, İncek'te Ümit köy'de Yenimahalle'de Keçiören'de Dikmen'de Eryaman'da Sincan'da Etimesğut'ta Ayaş'ta Mamak'ta ve tüm ilçeler köyler kasabalarında Referanslarımız mevcuttur isteyen tüm müşterilerimiz referanslarımızı gezerek bahçe duvar modellerimizi görebilir gördükten sonra karar verebilirler.