Header Ads Widget

Panel çit Fiyatları

Panel Çit Fiyatları Ankara içerisinde Yapılan çit uygulaması için 60 &70 TL arasında birim fiyatı ile uygulaması yapılmaktadır. Ve bu fiyatlar piyasa durumuna göre değişim gösterebilmektedir, Sizlerde Panel çit satın almak için acele etmenizi tavsiye ederiz. 

Panel çit Ankara Fiyat uygulama dahil tüm ilçelerde hizmet vermekteyiz ve Yaptığımız uygulama ile estetik görüntü ve şık bir montaj ile uygulamanın düzgün bir görünüme kavuşması için ciddi çalışmalar yapmaktayız, Panel çit günümüzde en çok tercih edilen çitler arasında yerini korumaya devam etmektedir.

Panel çit direkleri özellikleri ve kullanımı açısından 50x50 60x69 kutu profil galvaniz daldırmanın ardından fırın boya sonrasında kullanılmaktadır, Galvanize daldırılmamış bir panel çit direği kesinlikle paslanacak ve çitin estetik görüntüsünü bir anda paslı eski bir malzemeye çevirecektir.

Panel çit teli Ankara içerisinde yaptığımız onlarca uygulama şık ve görüntüsü gayet düzgün çit teli yapımı ile sizlere sunulan ürünümüz, Sizlerde panel çit teli uygulaması yaptırmadan önce bizim yaptığımız referanslarımıza göz atarak işinizin ne kadar ciddi bir şekilde yapıldığını görün ve kararınızı ondan sonra verin.

Panel çit kapı günümüzde bahçenizin güvenliğini ve hayvanlara ve dışarıdan gelebilecek istenmeyen yabancı girişleri engellemek adına yapılan şık ve dekoratif görüntüsü ile çit kapı sistemleri bu alanda çok iyi ürünlerdir, Çit kapı modelleri kendi içerisinde, Kayar kapı, Otomatik tel çit kapı, Yana kayar tel kapı diye çoğalmaktadır.

Panel çit ölçüleri genelde her bahçenin çit ölçüsü değişkenlik gösterebilir bu sebep ile Yeşil tel çitlerinde Ölçüleri bu durum göz önünde bulundurularak imalatı yapılmıştır, 50X250 cm, 75x250 cm, 100x250 cm, 150x 250 cm, 200X250 cm, Şeklinde yapılmaktadır sizlerde bahçenize hangi ölçülerin uygun olduğuna karar verdiyseniz hemen uygulama için bize ulaşabilirsiniz.


Panel çit Fiyatları Ankara  60 &70 TL arasındaki değişken fiyatı ile müşterilere sunulmaktadır ancak burada bilinmesi gereken önemli konu günümüz 2021 tarihleri arasında geçerli bir fiyattır yani ileride ne olacağı bilinmez ekonomi durumuna göre değişkenlik göstermesi söz konusu olabilir örneğin 2020 yılındaki fiyatı 50 60 TL arasındaydı bu durum sizin bilginize sunulur.

Ostim Panel çit yan firmamızın fabrikasının bulunduğu bölgedir biz Ostim'den Türkiye'nin her gölgesine satış yapan güçlü bir firmayız bizi tercih etmeniz durumunda satın alacağınız Panel çit ürünlerinin aslında Türkiye pazarına da satıldığını göz önünde bulundurmanızı rica ederiz, Kalitemizin bu denli yüksek olmasının başlıca sebeplerindendir.

Panel çit yapımı ile ilgili bir düşünceniz varsa firmamızın bu işi yapan onlarca tecrübeli elemanları vardır ve bu işi yıllardır yaptıklarından dolayı hatasız ve estetik görüntüsü bir kenara dursun montajın sağlamlığı ve kullanışlı olmasını da sağlamaktadır, Sizlere tavsiyemiz çit sistemleri yapımı konusunda uzman kişiler ile çalışıp ürünü bir defa taktırmanızdır.

Panel çit metre fiyatı bu konudan size bahsetmiştik yukarıda çitin fiyatları 60 70 TL arasında olup 2021 için geçerlidir ileride ne kadar fiyat artışı olur bunu kestirtebilmek neredeyse imkansızdır sizlere tavsiyemiz bu sene içerisinde elinizi çabuk tutarak işlerinizi halletmenizdir, Aksi halde her sene yükselen fiyatları ile 2022 yılında bütçenizi daha da zorlayabilir.

Panel çit direği galvanize daldırılmadan kesinlikle kullanılması önerilmez satın almadan önce kesinlikle sorulması gereken konuların başında gelir, Çünkü Galvanize daldırılmamış bir  Panel çit direği ilk yağmur sonra paslanmaya başladığı gibi 2. 3. yağmurdan sonra hele de bir kış geçirdikten sonra neler olacağını kestirmek neredeyse imkansızdır bu sebepten ötürü ilk sormanız gerek şey çit direkleri galvanizlimidir olmalı.

Panel çit teli 150x250 günümüzde kullanışı yoğun olan yeşil tellerin en çok modelleri arasında yer almaktadır neden bu kadar çok tercih edilmesi ise yükseklik kesinlikle bir hayvanın veya bir insanın geçemeyeceğinden yüksek olmasıdır, Tabiki diğer ölçülerde vardır ancak en ideal ölçü budur ve tavsiyelerimiz arasındadır.

100x250 cm panel çit teli güvenlikten öte daha çok sınır belirler ve avlunuzdan küçük çocukların dışarı çıkmaması tehlikelerden uzak kalması size ayrılmış özel alanınızı aileniz ve kendiniz için sınırlandırmak amacı ile kullanılır güvenliği yoğun değildir üzerinden geçilebilir ancak dediğimiz gibi yine de bir çit sistemidir ve şık görüntüsü ile işinizi fazlası ile görebilmektedir. 

Panel Çit Teli TAKIMI yani çitin tüm montaj uygulaması ile yapılan haline denilmektedir, Çiti takım olarak aldığınızda bir tel çit direğinin yanı sıra size 4 adet çelik dübel, 1 Adet çit direk kapağı, Çelik klipsleri ile birlikte verilmektedir bunun adı da Panel çit takımı olarak bilinmektedir.

Panel çit 50x250 daha çok estetik amaçlı kullanılan ve hiç bir güvenliği olmayan sadece sınırınızı belirlemek ve bahçenizin daha hayvanların ve çocukların girişlerini engellemek için olduğunu bilmenizi isteriz.

Panel çit Ankara Ostim firmamızın bulunduğu ve Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesidir, Ankara Yenimahalle semtinde yer alan Ostim bölge ve diğer ülkelere ihracat konusunda büyük bir Organize sanayi olması sebebi ile her türlü imalat fabrikaları bulması sebebi ile bizimde Firmamızın Panel çit imalat fabrikası Ostimde yer almaktadır.


Panel çit Ankara sahibinden satılık ikinci el panel çit ve ikinci tel tel örgü satmak isteyen müşterilerimiz olmaktadır, Satış sebepleri arasında adres değişikli veya çiti söküp duvar yaptırma kararları yer almaktadır sizlerde ikinci el tel çit almak isterseniz bizi arayarak bu konuda detaylı bilgi isteyebilirsiniz.

Panel tel çit Uygulama ve montaj sürelerimiz genellikle elimizdeki işlerin yoğunluğuna göre sizlere uygun en kısa sürede randevu verilip işlerinizi teslim etmeye çalışmaktayız, Sizlerde eğer panel tel çit uygulaması yaptırmaya karar verirseniz bize ulaşmanız ve hemen randevu almanız gerekmektedir.


Panel çit üreticileri Ankara'nın Ostim bölgesinde yer almaktadır ve fiyatları telin kalitesine göre değişkenlik göstermektedir, Her firma kalınlık ve değişken göz aralıklarında ve 1. 2. 3. sınıf kalitede ürünlerin imalatını yapar ve bu durumlara göre fiyat sunarlar yani A firmasından aldığınız fiyat ile B firmasından aldığınız fiyat farklı ise bu malzeme kalitesinin farklı olduğunu göstermektedir.

Panel çit kapı imalatı yapan firmamız kendi bünyesinde fabrikamızda direk olarak Tel çit kapıların imalatını yaparak adreslerinizde belirlenen alanlara takmaktadır.

Panel çit kapı fiyatları genel olarak yükseklik ve genişliklerine göre belirlenmektedir ortalama 100x100 bir kapının m2 birim fiyatı 500 TL ile 750 TL arasında montaj dahil yapılabilir ancak bu fiyatlar değişkenlik gösterebilir ve fiyatlar sadece 2021 yılı içerisinde geçerlidir bu sebep ile sizlerde ölçülerinizi belirttikten sonra net fiyat alabilirsiniz.

Fabrika web sayfamız: www.panelcitankara.com

Fabrika Telefon numaramız: 0542 7408440

Fabrika adresimiz: ADRES: Macun Mahallesi Erciyes İs Yerleri Sitesi 199.Cadde No :9 Yenimahalle /Ankara


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Tel örgü fiyatları Ankara24 Mart 2022 04:46

    1 dönüm arazi etrafına kaç metre tel gider bunun hakkında bilgi almak istiyorum. Yeşil renkli panel çit takılmasını istiyorum bana maliyet çıkartırsanız sevinirim

    YanıtlaSil