Header Ads Widget

Tel çit Tel örgü vede Jiletli tel Dikenli Tel Panel Çit Fiyatları


  • TEL :  0543 486 8868
  • Merhaba sevgili ziyaretçilerimiz bugün sizlere fayda sağlayacağını düşündüğümüz çit fiyatlarının hepsini bir araya toparlayarak sizleri sayfa sayfa gezdirmekten kurtarmaya çalışacağız.  Aşağıdaki konu başlıklarında sizlere fiyat konusunda ve garantili hizmet veya montaj konusunda açıklama ile konumuza başlayaçağız..

    Ankara veya Türkiye'nin diğer tüm illerinde geçerli olan bu konumuzda sizlere en iyi ve garantili bir şekilde montaj hizmetlerimizi sunuyoruz. Hem ürün imalatı konusunda hemde montaj konusunda sizlere sınırsız hizmetimiz vardır...

    Tel örgü Fiyatları;  Kafes tel örgü Fiyatları; Panel tel çit Fiyatları; Tel çit fiyatları; Bahçe teli fiyatları;  Jiletli tel fiyatları; Dikenli tel Fiyatları; Bahçe kapısı fiyatları;  Bahçe çit modelleri;
    Bahçe teli çeşitleri; Kümes teli fiyatları;

    Satış veya sipariş içim online magazamızın linkidir; http://www.panelcitankara.com
    Youtube.com üzerinden izlenebilir..   Linki;  https://www.youtube.com/watch?v=1t7S-otcouA
    Mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz; panelcitankara@gmail.com
    Online Telefon ile anında iletişim; 0554 777 4447

    TEL ÇİT FİYATLARI

    Tel çit fiyatları 3.00TL ile 45.00 TL aralığındadır. Tel çit fiyatları uygulanacak yere ve metraja göre değişeceğinden size en uygun fiyat için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Başlıca fiyatlarımız şu şekildedir;
    Panel çit
     fiyatları 28 Tl ile 34 TL arasında,
    Tel örgü fiyatları 3 ile 12.5 TL arasında,
    Jiletli Tel Fiyatları 4 TL ile 13 TL arasında,
    Fiyatlarımız “ 3 tl ile 12,5 tl arasında,
    Beton direk fiyatı “13 TL ile 18 tl arasında,
    Boru direkli tel çit “10 TL ile 20 TL arasında,
    Galvaniz tel maliyeti 2.25 tl,
    Fiyatlarımız “ 3,5 TL ile 11 TL” arasında,
    Dikenli tel fiyatları “33 TL ile 45 TL “ arasındadır. 


    ÇİT FİYATLARI

    FİYATLARIMIZ; Beton direk fiyatı “13 TL ile 18 TL”
    Genellikle arazilerin ve bahçenizin etrafını çevirmek için kullanılır. Beton direklerin uzunlukları Düz beton direk; 2 mt ve 2,50 mt Eğri beton direk, 2,40 mt ve 3 m’dir. Kötü  hava şartlarına karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür. 3 mt ara ile açılan çukurlara beton direkler gömülür. Üzerine istenilen kalınlıkta pvc yada galvaniz tel montajı yapılır.
    Tel çit
     fiyatı 3,5 TL  ile 11 TL arasındadır. 
    • Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.
    • Fiyatlarımız müşterilerimizin belirttiği kalınlık ve uzunluğa göre değişim göstermektedir.

    BORU DİREKLİ TEL ÇİT FİYATLARI

    Boru direkli tel çit
     de, bu anlamda kullanılan bir çit yöntemidir. Boru direkli tel çit; park ve bahçelerin, binaların, boş alanların hem sınırını belirlemek, hem de güvenliğini sağlamak için kullanmaktadır. 
    Boru direkli tel fiyatları, telin kullanılacağı yere ve telin ölçülerine göre değişiklik gösterecektir. Hem kullanışlı olması, hem ekonomik ve görünümünün hoş olması hem de dış alanda kullanıldığı için, hava değişimlerinden etkilenmemesi tercih edilmesini arttırmaktadır.
    Boru direkli tel çit uygulamasında; çeşitli ebatlardaki boru çit direkleri,  3 metre ara ile açılan temel çukurlarına dikilir.  4,5 metre ara ile iki adet ve köşe dönüşlerinde iki adet payanda direği dikilir. Direklerin eğri kısmına 3 sıra dikenli tel
     çekilir. Direklerin düz kısmına 3 sıra gergi teli çekilir. Gergi tellerine galvanizli bağ teli ile bağlanır. Çit tellerini taşıması için dikilen direkler ara çit direği, tel çitlerinin köşelerinde bulunan ve sisteminin esasını oluşturan durdurucu direk, Durdurucu direkleri desteklemek amacıyla eğik olarak dikilen direkler ise; payandadır. 
    Boru direkli tel fiyatları için uygulama yapılacak alanda bir ön keşif yapılması daha sağlıklı olacaktır.
    Siz de boru direkli tel çit fiyatlarında en uygun seçenekleri bulmak istiyorsanız Panelcitankara.com’ a gelin.
    Ürünlerinin kalitesinden ödün vermeyen “panelcitankara.com”, boru direkli tel çit imalatıyla bu yöndeki ihtiyaçlara cevap veriyor.
    Yıllardır ürettiği tel çit sistemleri ile sektördeki yerini koruyan “panelcitankara.com”  boru direkli tel fiyatlarıyla da aranılan isimlerin başında geliyor.
    İlerleyen zamanla birlikte, kalabalıklaşan yerleşim yerleri güvenlik konusunu da gündeme getiriyor. Kalabalıklar arasında güvenliği korumak daha da zorlaşmaktadır. Yaşam alanlarımızı güvenlik altına almak için kullanılan yöntemlerden biri de, bulunduğumuz alanların çevresini değişik malzemelerle çevirmektir.
    Boru  direkli tel çit  “10.00 TL ile 20.00 TL “
    Tel  örgü  “3,50 TL ile 12,50 TL  şeklindedir.
    • FİYATLARIMIZA KDV DAHİL DEĞİLDİR.
    • FİYATLARIMIZ  METRAJ VE İSTENİLEN TEL ÖZELLİĞİNE GÖRE DEĞİŞİR.
    Toprak  zemin   veya  beton zemine uygulaması yapılmaktadır. Boru direkli tellerle uygun maliyete bahçenizin etrafını  cevirebilirsiniz. Uygulaması:
    3 metre ara ile açılan çukurlara gömülerek veya monte edilerek uygulaması yapılır. Boru direklerin üzerine isteğe göre pvc yada galvaniz  örgü tel çekilir. 3 sıra gergi teli çekilerek uygulaması bitirilir.
    Fiyat aralığımız;

    GALVANİZLİ TEL FİYATLARI

    Sıcak daldırma galvaniz tellerdir.
    Galvaniz tel maliyeti 2.25 tl + KDV ‘dir.
    • Kğ fiyatımızdır.
    • İstenilen kalınlık ve uzunlukta fiyatlarımız değişmektedir.


    PVC TEL FİYATLARI

    Sıcaklık daldırma galvaniz üzerine pvc kaplıdır.
    Korozyona karşı etkilidir.
    Fiyatlarımız “ 3,5 TL ile 11 TL” ARASINDADIR.
    Fiyatlarımız müşterilerin belirttiği kalınlıklar( 3 mm, 3,5 mm) doğrultusunda değişim göstermektedir.
    Fiyatlar için firmamızı arayabilirsiniz.

    TEL ÖRGÜ FİYATLARI

    Tel  örgü fiyatları  3 ile 12.5 TL   Arasındadır.   Fiyatlarımız uygulama yerine ve istenilen metraja göre değişiklik göstermektedir.  Firmamızı arayarak daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
    Tel örgü
    ler sınırları belirlemekte, güvenlik amaçlı ve birçok alanda kullanımı uygundur. Tel örgülerimiz kendi imalatımız olmakla birlikte TSE ve garantimiz altındadır. Tel örgüler baklava şeklinde olup müşterilerimizin isteğine göre pvc, galvaniz ve istenilen kalınlık ve göz aralığında örmekteyiz. 
    ÜRETMEKTE OLDUĞUMUZ;
    GÖZ ARALIKLARI: 30X30,  40X40, 50X50 60X60 70X70
    TEL KALINLIĞI: 2,00 MM, 2.50 MM, 2.70 MM, 3.00 MM, 3.50 MM
    ŞEKLİNDEDİR.

    PANEL ÇİT FİYATLARI

    Panel çit
     fiyatları 28 Tl ile 34 TL arasında değişiklik göstermektedir. 
    Panel çit fiyatları, uygulanacak panel çitin modeline, kalitesine , montaj miktarına ve montaj yerine göre değişiklik göstermektedir.
    İnternet üzerinden yaptığınız araştırmalarda panel çit fiyatları farklılık gösterebilir. Bunun temel sebebi, firmaların uyguladığı panel çit standartlarındaki farklılıklardır.
    Panel çit uygulamalarının birçok detayı ve uygulama çeşiti mevcuttur. Sizin için en makul panel çit uygulamasını ve en uygun panel çit fiyatları için hemen arayın. 

    BAHÇE TELİ FİYATLARI

    Eski zamanlarda daha çok sınırı belirlemek için kullanılan bahçe çitleri, taşlardan bile olabilir. Kişiler kendileri bahçe sınırını belirlemek için, taşları ya da bulunan tahta parçalarını dizerlerdi. O zamanlarda güvenlik ihtiyacı, şimdiki kadar ileri düzeyde değildi. İnsanlar arası güven duygusu ileri düzeydeydi.
    Günümüzde ise, kişiler artık güven duygusunu kaybetmişlerdir. Özellikle büyük şehirlerde yaşamanın yarattığı bir olumsuzluk olarak, güven duygusu zedelenmiş durumdadır. Dolayısıyla eşyalarımızı da koruma duygusu artmıştır.
    Bu özellikler bahçe çitlerinde güvenlik özelliğini de ön plana çıkartmıştır. Bahçe çitleri fiyatları hem güvenliği sağlayıcı hem de estetik görünüm olma özelliğine göre değişiklik göstremektedir.
    Görünümünün yanında, bahçe çiti kurulumu konusunda farklı seçenekler ve yollar bulunmaktadır. Bunun sebebi de farklı fiziksel koşullar ve estetik kaygılar neticesinde birçok farklı tasarımın ve farklı malzeme çeşitlerinin kullanılmasıdır alüminyum malzemeden olan çitlerin toprağa bağlanması ile tahta çitlerin bağlanmaları birbirinden farklıdır.
    Bahçe çiti fiyatlarında uygun, cebinizi yakmayan teklifler için hemen firmamızla iletişime geçin!
    Bahçelerinizin estetiğini ve güvenliğini bir arada sağlayan  panelcitankara.combahçe çiti fiyatlarındaen hesaplı koşulları sunuyor.
    Çit imalatı konusundaki deneyimini, bahçe çitlerinde de sürdüren panelcitankara.com dayanıklı ve farklı modellerle sizlerle.
    Bahçe çitleri, bahçenin en önemli parçalarından birisidir. Bahçeye estetik kazandırır, sınırları çizme amaçlı da kullanılır. Estetik görünüm açısından çevrelediği yapıyla uyum sağlamalıdır. Bu yüzden ahşap, plastik, tel, metal olma çeşidine göre bahçe çiti fiyatları farklılık göstermektedir.
    Fiyatlarımız “ 3 tl ile 12,5 tl arasında müşterilerimizin istekleri doğrultusunda değişiklik göstermektedir.
    Yüksek metrajlarda bir çalışanımız tarafından yerin keşfi yapıldıktan sonra fiyat teklifi verilmektedir.

    Jiletli Tel

    Günümüzde işlevselliğin yanında, görünüm ve estetik büyük önem kazanmıştır. Alanların sınırını belirlemede ya da güvenlik amaçlı sınır çevirmede de görünüm büyük önem kazanmıştır. Sınır belirleme de güvenliği ve estetiği bir arada bulmak istiyorsanız, jiletli tel
    , tam işinizi görecek bir çit çeşididir. 
    Jiletli tel paslanmayan, uzun ömürlü, istenilen ölçülerde yapılabilirliği, her türlü hava koşullarına dayanıklılığı ile oldukça tercih edilen bir çevirme telidir.
    Jiletli tel, güvenlik için oldukça ideal olan, isteğe bağlı olarak beton direk üzerine veya duvar üzerine uygulanmaktadır.
    Jiletli telin; Düzlemsel jiletli tel, Helezon jiletli tel, Düz hat jiletli tel ve Puntalı jiletli tel olmak üzere 4 çeşidi bulunmaktadır.

    DİKENLİ TEL FİYATLARI

    Dikenli tel
     fiyatları “33 TL ile 45 TL “ arasındadır. (1 top = 250 metredir.) 
    Sivri uçlu ve çift sarmal yapıdadır. Genellikle çitlerin üstüne 3 sıra halinde uygulanır.
    Dikenli tellerimiz sıcak daldırma galvaniz tellerdir.

    Dikenli tel fiyatlarımız istenilen metraj ve kalınlığa göre değişiklik göstermektedir.

    • Dikenli tel fiyatlarımıza kdv dahil değildir.

    * AKYURT TEL ÖRGÜ
    * AYAŞ TEL ÖRGÜ
    * HAYMANA TEL ÖRGÜ
    * KALECİK TEL ÖRGÜ
    * BALA TEL ÖRGÜ
    * ELMADAĞ TEL ÖRGÜ
    * EVREN TEL ÖRGÜ
    * POLATLI TEL ÖRGÜ
    * NALLIHAN TEL ÖRGÜ
    * BEYPAZARI ANKARA TEL ÖRGÜ
    * ÇAMLIDERE TEL ÖRGÜ
    * ÇUBUK TEL ÖRGÜ
    * ALTINDAĞ TEL ÖRGÜ
    * GÖLBAŞI TEL ÖRGÜ
    * ÇANKAYA TEL ÖRGÜ
    * KEÇİÖREN TEL ÖRGÜ
    * MAMAK TEL ÖRGÜ 
    * BAHÇELİEVLER TEL ÖRGÜ 
    * KIZILCAHAMAM TEL ÖRGÜ 
    * ÇAYYOLU TEL ÖRGÜ
    * SİNCAN TEL ÖRGÜ 
    * AYDINLIKEVLER TEL ÖRGÜ 
    * BALGAT TEL ÖRGÜ 
    * BİLKENT TEL ÖRGÜ 
    * ÜMİTKÖY TEL ÖRGÜ 
    * ULUS TEL ÖRGÜ 
    * BATIKENT TEL ÖRGÜ
    * DİKMEN TEL ÖRGÜ 
    * OR-AN TEL ÖRGÜ
    * İNCEK TEL ÖRGÜ
    * ERYAMAN TEL ÖRGÜ
    * OSTİM TEL ÖRGÜ
    * YENİMAHALLE TEL ÖRGÜ
    * BEYSUKENT TEL ÖRGÜ
    * BEYTEPE TEL ÖRGÜ
    * TÜRK KONUTLAR TEL ÖRGÜ
    * ESKİŞEHİR YOLU TEL ÖRGÜ ANKARA
    * PURSAKLAR TEL ÖRGÜ
    * KAZAN TEL ÖRGÜ
    * BAĞLUM TEL ÖRGÜ
    * BAGLICA TEL ÖRGÜ
    * OSTİM TEL ÖRGÜ
    * ŞEREFLİKOÇHİSAR TEL ÖRGÜ