Header Ads Widget

Çit Nedir?

Çit Uygun fiyatları ile bilinen ve güvenliğin, estetiğin, modernliğin önde gelen belirleyici unsurlarından biri olmuştur. Apartman bahçelerinde özel arazi veya hobi bahçesi etrafını çevirme spor yaptığımız alanlarda, kreşlerde,okullarda, hayvan barınaklarında , çifliklerde ve çiflik içi bölmelerde çitin ne kadarda farkında olmasak günlük hayatımıza hemen hemen her gün gezdiğimiz caddelerde bir anda karşımıza çıkabiliyor. Peki bukadar yoğun kullanılmasının altında hangi sırlar yatıyor?  Çit Fiyatları Dünya'nın en uygun ve en koruyucu telleri ile üretilmektedir ve yüksek güvenlik için özel üretilen teller şuan dünyanın en korunaklı alanlarında bile kullanılmaktadır örneğin çit ürünlerini askeriyelerde ve korumaya ihtiyaç duyulan her yerde görmek mümkündür. Peki ama çit nedir?

Çit Nedir?

Çit eski insanlar tarafından geliştirilen bir çevre koruma sistemidir ve bağ, bahçe, tarla gibi yerlerin çevresine çali, Çırpı, ağaç dalları gibi şeylerden çekilen duvar türü, koruma amaçlı yapılan bir bend idi. Teknoloji'nin gelişmesi ile birlikte bir çok modelleri ile boy göstermeye başlayan hem korunacak şeylerin neviin de hemde onları korumak için kullanılan materyallerde büyük bir değişim ve çeşitlilik söz konusu olmuştur. Teknoloji ile birlikte kapıları otomatik veya kumandalı olan çit kapı sistemleri tel çapları 4.5m - 5m olan yeşil renklerde veya isteğe göre renk seçeneklerinde olabilen bu materyaller çit adıyla anılır olmuştur. Bu çeşitlilik içinde belli başlışunlardır çit kalemleri şunlardır. Panel çitler, Dikenli teller, Jiletli teller, Panel çit Ankara, Beton Direkli Tel örgüler ,bahçe çitleri vs...
Çit Kullanım alanları

1.Askeri Tesisler, toplu konut, fabrika, sanayi tesisleri
2.Villa,
3. Ülke Sinirlari
4 .Rafineriler
5. Dogalgaz Boru Hatlari
6. Enerji Merkezleri
7. Cezaevleri.
8. Fabrikalar
9. Siteler
10.Spor Sahaları
11.Okul
12.Hayvan Barınakları
13. Hobi bahçeleri
14. Tarla, Arazi
15. Köpek kulubesi
ve daha bir çok alanda kullanılır.
Çit Hakkında Önemli Bilgiler

Kullanım alanına göre çit seçimleri uzmanlar tarafından belirlenmelidir.
Arazilerde kullanılan çit ile bir sitenin etrafını çevirirken kullanılan çit aynı olamayacağı gibi kullanılacak malzemenin kullanım ömrü ve kullanılacak ebatlar vs önemlidir.
İnsanlar bazı durumlarda güvenliği ön planda tutan çit uygulamarı isterken başka bazı durumlarda estetiği ön planda tutan uygulamalar istemektedirler.Veya hem güvenlik hem estetik birlikte talep edilen çit uygulamaları söz konusu olabilmektedir. Tüm bunlara uygun çözümleri bu işin uzmanlarına danışarak malzeme seçiminden uygulama şekline kadar bir plan içerisinde yürütülmesinde fayda vardır..

Ankara içi Hızlı Faliyet bölgelerimiz; Ankara'nın Ostim, Batıkent, Eryaman, Çayyolu, Ümitköy, Bağlum, Bağlıca, İncek, Akyurt, Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı , Güdül,Haymana,  Kalecik, Kazan, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar, Yenimahalle gibi tüm her yerindeki arazi bahçe için çit, tel çit, çit teli, demir çit fiyatları, beton çit, beton çit direği, tel çit fiyatları, çit teli, beton direkli tel çit, çit direği, arazi çitleri, beton çit direkleri, boru direkli tel çit fiyatları, çit teli çeşitleri, plastik çit, telçit, tel çit, demir çit, çit direği fiyatları, dikenli tel çit fiyatları, panel çit, arazi teli, arazi çiti, cit direk fiyatları, çit firmaları, çit tel fiyatları, beton çit direkleri fiyatları, çit çeşitleri, beton direk çit, demir cit, çit sistemleri fiyatları, çit çekme, dikenli tel fiyatları, arazi telleri, galvanizli çit, çit demiri fiyatları, boru direkli tel çit, tel direkleri, tel ve çit, çit demiri, çit telleri, cit cekme, galvanizli çit teli, galvenizli tel fiyatları, tel çit maliyeti, tel çit çeşitleri, telçit firmaları, duvar çitleri hakkında bilgi, soru, fiyat teklifi ve uygulama işleriniz için yardım alabilirsiniz.

Adresi; Ahi evran Mah. Ayakkabıcılar sitesi. Çağrışım sok Sok.40 Sincan Ankara
İletişim Numarası: 0532 722 8335 & 0542 330 49 00
Tanıtılan web sitesi; http://www.bahceduvar.net/panel-cit/