Header Ads Widget

Panel çit fiyatları

Panel Çit Fiyatları Ankara;  Bahçe çiti modellerinden olan yeşil standart renkli duvar üstü ve toprak zemine uygulaması yapılabilir ürünün ismi panel çit olarak bilinmektedir.

Panel çit Ankara; Kalitesi ve estetik yapısı ile neredeyse tüm mekanlarda kullanılan tel çit modeli günümüzde hastaneler, askeriyeler, cezaevleri, bahçeler, işyerleri, fabrikalar, ofisler, olmak üzere apartman siteleri gibi mekanların çevresinde sıklıkla görülür ve kullanımı bakım gerektirmeyen hiçbir şekilde boya maliyeti ve bakım gerektirmeyen bir üründür.

Panel çit teli Ankara; Yeşil çit veya yeşil tel çit olarak bilinen bu ürünün genel maksadı güvenliği ön planda tutmak olduğu kadar estetik ve çevreyi güzelleştirmesi içinde kullanılır. Bahçenize yeni bir hava kadar mülkünüzün değerini artırır en kötü görüntüleri bile bir anda güzelleştirir.

Panel çit ölçüleri;  Genellikle standart yükseklik ölçüleri 50 cm 75 cm 80 cm 100 cm 120 cm 150 cm 200 cm'dir. uzunluk ölçüleri ise değişebiliyor özel kurumların istekleri doğrultusunda imalatı yapılır ve standart uzunluk ölçüleri 200 cm ve 250 cm olarak hazır satılmaktadır.

Panel çit yapımı; Genellikle montaj uygulaması duvar üzerinde görülse de aslında toprak zemine uygulaması vardır. 40 cm çukurların açılması ile birlikte 100 cm panel çit yapılacak alana 140 cm direk satın alınmalıdır ve 40 cm sini gömerek dibine beton dökülerek sağlamlaştırılmalıdır.      

Panel çit fiyatı Ankara; 2022 m2 birim fiyatları 90 TL + KDV montaj uygulaması dahildir. 

Panel çit direği; 50x50 60x60 kutu profiller ile imalatı yapılır ve direklerin galvanizli olması sebebi ile hiçbir şekilde paslanmaz profil et kalınlığı standart 1.5mm isteğe göre 2mm veya üstü yapılmaktadır.   

Panel Çit Teli TAKIMI; 1 adet tel için 2 adet direk ile birlikte 4 adet çelik dübel, çitin yüksekliğine göre ise çelik klips ve vidaları + olarak bir profil kapakları ile birlikte panel çit teli takımı oluşmaktadır.

Panel çit uygulaması; Neredeyse eli matkap tutmaya yatkın her insan rahatlıkla yapabilir ve hiçbir zorluğu olmadığı gibi çok basit bir şekilde kendiniz istediğiniz yere montaj uygulamasını yapabilirsiniz. Sayfamızdaki ürün detaylarınıda inceleyebilirsiniz https://www.panelcitankara.com/urundetay/panel-cit-fiyatlari

Yorum Gönder

0 Yorumlar