Header Ads Widget

Ankara Bahçe duvarı ve Panel çit işleriniz Yapılır.

Ankara Bahçe duvarı yapımı ve duvar üzerine Panel çit takılmasını yapan firmamız Türkiye genelinde bu işi yapabilmektedir ve kesinlikle işlerinizi en temiz  şekilde sizlere teslim etmektedir. Arazi veya tarla, bahçe, apartman, site, gibi çevre duvarlarınızı isterseniz desenli isterseniz desensiz düz bir şekilde yapabiliriz.

Panel çit işlerinizi desenli duvar yapıldıktan sonra duvarın üzerine montaj yapılmaktadır ve dübeller ile çelik gibi sağlam bir şekilde montajı yapılmaktadır. Desenli beton kalıpları ile istediğiniz her alana bahçeduvarlarınızı kısa sürede bitirip sizlere teslim edebilmekteyiz. Çevre duvarı desenlerinizi seçin ve hemen bizimle iletişime gecin sizinde mükemmel görünümlerde bahçe duvarlarınız olsun.

Duvar özellikleri: C25 beton, 12lik filiz demirler, 8 lik etriye, her 6  mt 1 kolon baba, duvar küpeştesi, herşey dahil yapılmaktadır.

Panel çit Özellikleri: 4.5 ml tel kalınlığı, Her 2.5 mt bir 50x50 profil direkler, Her direğe 4 adet çelik dübel, Her direğe kapak, Klips, Vidaları herşey dahil tam takım takılır ve ölçüleri şu şekildedir.
50 cm yükseklik, 75 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm, 170cm, 200 cmlik yüksekliklerdeki panal çit yüksekliklerimiz standarttır.