Header Ads Widget

Beton bahçe duvarı yapımı

Türkiye'nin Tüm İllerinde Beton bahçe duvarı yapan uzman kadrolarımızla sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Çevre duvarı ve Bahçe duvarı Yapımında uzmanlaşan kadrolarımız istenilen işi istenilen her metrede yapabiliyor ve istediğiniz özellikleri uygulama kapasitesine sahip anlayışlı usta kadromuz işlerinizi bekliyor.

Ankara beton bahçe duvarı işleri yapan firmamız Diğer tüm illerimizde istinat duvarı yapımı, bahçe duvarı yapımı, çevre duvarı yapımı, beton perde duvarı yapımı gibi işlerinize teklif vermektedir.

Sevgili müşterilerimiz şunu bilmelisinizki firmamız işinizi alıp 2. veya 3. şahıslara satmaz direk olarak kendi bünyesindeki ustaları ile sizlerin işinizin yerini keşif yaptıktan sonra gidecek malzeme hesaplamasını yapar ve gerekli ekip ve ekipmanları sizin işinizin alanına transfer eder ve işinizin yapımına hızla başlayabilir.

Desenli çelik kalıpları ile ve Betonun düz ve pürüzsüz cıkması için vibratör isimli titreşim cihazı ile betonu sıkıştır ve yerindeyse cam gibi beton dökümünü gerçekleştirir.