Header Ads Widget

Bahçe Çitleri

Bahçe Çitleri genel olarak bahçe sınırları belirleme ve dış etkenlerden koruma ve muhafaza amaçı ile kullanılan ve güvenlik telleri veya ferforje ilede oluşturulan çitlerdi. Sizlerde sınırlarınızı belirlemek istiyorsanız hemen bizimle iletişime geciniz ve bahçenizin ölçülerini almak üzere keşif ekibi isteyiniz en hızlı şekilde bahçe sınır ölçülerinizin alınması ve bahçe çitinin yapılaçağı alanın toplam m2 sini çıkaratarak size en uygun bütçeleri sunmak ve çitlerin yerine montaj etmesi ile beraber size teslim etmekte olan güçlü bir firma ile muhattap olmanızı sağlamaktayız.
Bahçe çitlerinizin mutlaka bahçe kapısına ihtiyacı vardır sizlere en uygun şekilde bahçe kapıları konusundada destek vererek hem çit hemde kapı işlerinizi bitirmenize katkıta bulunmak istiyoruz.

Bahçe çiti kullanımın alanları.

Villa bahçeleri, Apartman , Okul , Site, Cami, Hayvan barınakları, Çiflikler, Özel iş yerleri, Ofis etrafı, Dükkanlar gibi tüm alanlarınızın bahçe çiti işlerinde bizi aramanız yeterlidir.
Estetik ve Modern görüntüsü ile bahçe çitleri 2014 yılına damgasını vuran uygun fiyatlı tellerdir.

Bahçe çiti modelleri.
Bahçe Tel çitler, Bahçe telleri, Bahçe panel çit, Bahçe tel örgü, Tel çit fiyatları, Bahçe çit fiyatları, Bahçe tel fiyatları, Ve tüm fiyatların belirlenmesi işin yapılaçağı alana bağlı olup yükseklik veya zemin betonmu toprakmı buna göre maliyeti çıkmaktadır.