Header Ads Widget

Bahçe duvar ustası Ankara

Ankara'da Bahçe duvarı ustası arayan tüm ziyaretçilerimize duyurudur.
Bahçe duvarı modellerimizi görmeden kesinlikle çevre duvarınızı yaptırmayınız zira size en iyi işçilik ve garantili bahçe duvarı sunan firmamız 10 yıllık tecrübesi ile isteklerinizin tamamına karşılık verebilmektedir.

Bahçe duvarı nedir; 

Bahçe duvarı mülkünüzün bekçisi görevini gören ve çevrenizin estetiği acısından arazinizi veya villanızı evinizi en güvenli bir şekilde sınırlarınızı çevirmeniz acısından dünyadaki en yayğın kullanılan modelleri Ankara Bahçe duvarı ile avlunuzu güvence altına almanıza yardımcı olmak icin uygulanmaktadır.
Bahçe duvarı fiyatları nedir; 

Bahçe duvarı fiyatları mt2 olarak belirlenir ve işinizin boyutuna göre fiyatlarımız değişkendir.
Bahçe duvarı birim fiyatlarımız 100mt2 üstündeki duvarlarınız için anahtar teslim fiyatımız 90 tldir.
100mt2 altında kalan duvarlarınızı ise 120 tlden uygulamalı olarak yapmaktayız. Peki neden fiyatlar bu şekildedir?. Zira bahçe duvar işlerinizdeki mt2 büyük olması halinde işçilik yapılan alanda daha uzun süreli çalışmalarda nakliye ve çelik kalıp getir götür işi maliyeti düşürmektedir ve iş uzunluğu firmamızın yararınadır. Ancak mt2 100mt2 altındaki işleriniz ise hem nakliye gel git fiyatlarını arttırır hemde mt2 ye girmeyen bir iş olmakla beraber getirdiğimiz ustalarımızın bütcesini kurtarmamaktadır.

Taş desenli bahçe duvarı; 

Taş desenli bahçe duvarı Ankara'nın en yaygın kullanılan çelik kalıp modellerinden olup en çok tercih edilen desenler arasında ilk sıradadır. Taş desenli bahçe duvarını Ankara ve tüm semtlerinde uygulamalı olarak usta tedarik eden firmamız sizlerin işini en temiz işçilik anlayışında üstlenmektedir. Çevrenizin düzenlenmesi ve Mülkünüzün daha düzenli ve güvenli olması acısından sizlere tavsiye edilecek en iyi desendir.