Header Ads Widget

Çankaya Panel çit ve Bahçe korkulukları, Bahçe kapısı, Tel çitler

Çankaya Panel çit ve Bahçe çiti işlerinizi en hızlı bir şekilde yaparak sizlere teslim edebilen güçlü montaj ekiplerine sahip firmamız piyasaya göre en uygun fiyatlarda iş yapmaktadır ve müşterilerinin daha çok talepleri ile karşılaşmaktadır. Bahçe çevirme , Arazi ve Arsa, Tarla, Hobi bahçeleri, Apartman siteleri, Villa tel çitleri, Hastane tel örgü işleri gibi tüm işlerinizde firmamız size yardımcı olmaktadır ve kaliteli ve estetik görüntülü tel çitlerin adresinize montajının yapılması çok zaman almamakla beraber hızlı bir şekilde 1 veya 3 gün içinde işinizi çözüme kavuşturmaktayız.

Çankaya Panel çit ve Tel bahçe çiti fiyatları;  Metre kare fiyatı montaj dahil beton zemin veya duvar üstü    TL arasındadır.  Toprak zemine Montaj dahil fiyat TL dir.

Son zamanların en hızlı çıkış yapan bahçe telleri arasında lider konuma gelen tellerin özellikleri kesinlikle paslanmaz. Orjinal parlak görüntüsünü kolay kolay kaybetmez. Dış görünümü kesinlikle mülke veya araziye değer kazandırır ve görüntü kalitesini yükseltir. Güvenlikli özellikleri isterseniz dikenli panel çit isterseniz jiletli panel çit satın alarak güvenliğin ön pilanda tutulduğu bir havlu edinebilirsiniz yani hayal edin Ankara panel çit sistemleri sizin için yerinde montajını yaparak işinizi temiz ve sağlam bir şekilde teslim etsin.

Galveniz panel çit          Galveniz + Elektrostatik toz boyalı       PVC kaplı ve kaynaklı panel çit        
Direk BoyuFilanş 
 Dübel
KlipsVidaKapakPanel Ölçüsü
MetreAdetAdetAdetAdetAdetMetre
1 m12211X2.50 m2
Çankaya'nda Estetik panel çit, Dikenli panel çit, Jiletli panel çit, Güvenlikli panel çit fiyatları, Panel çit uygulaması, Panel çit modelleri, Panel çit özellikleri, Panel tel çitler, Apartman site çitleri, Duvar üstü panel çitler, Moderin bahçe telleri, Ucuz panel çit, Panel çit montajı, Tel çit imalatı ve montajı yapan firma, Bahçe tel firması Çankaya Ankara, Bahçe teli firmaları Çankaya, Çankaya çit firmaları, Çankaya çit tel firmaları, Ankara Çankaya çit telleri
Panel Çit Nedir?
Panel Çit ve Tel Çit ismi aynı çevreleme sistemleri için kullanılmaktadır. Son yılların en gözde çit sistemi olan bu paneller, galvaniz, kalın ve güçlü tellerin pvc ile kaplanması sonucu elde edilir. Genellikle bir buçuk metre genişlik ve boy oranına sahip bu dayanıklı paneller isteğe göre bir veya iki metre aralıklarla yerleştirilen demir boruların arasına panel-panel montajlanır. Panel içi galvaniz aralıkları 0.5 – 1.mm olarak değişim gösterir. Metal galvanizler genelde yeşil renktedir ve dayanıklılığı artırmak için polyester esaslı boya ile kaplanır. Panel montajlama işi bittiğinde oldukça estetik bir yapı ortaya çıkar. Çünkü Tel çit aralıklarından dolayı geçirgen olduğu için hem alanınız çevrelenmiş, hemde duvar gibi boğuk bir yapıya mahkum kalmamış olursunuz.
Panel Çit‘in en tercih nedeni hem ucuz maliyetidir. Aynı zamanda müşteriler montajı için günlerce beklemek zorunda kalmaz. Küçük alanlarda bir gün, daha geniş alanlarda en fazla 4 güne kadar montaj süresi vardır. Panel çitler birbirine vidalanarak montajlandığı için kullanıcılar herhangi bir tamir işlemini kendi başlarına rahatça halledebilirler.
Panel-Tel Çit Nerelerde Tercih Edilir?
Panel Çitlerin kullanım alanı sınırsızdır. Büyük orman arazileri dışında neredeyse günümüzde bütün arazi çevreleme işlerinde tel örgü ile birlikte başat üründür. Bu sebeple bugüne kadar Tel Çit montajı yaptığımız yerlerin başında özellikle büyük sitelerin çit çevrelemesi yer alır. Genellikle dekoraçim ile kaplı panel çitler büyük sitelerin duvar çitlemesinde kullanılan en popüler üründür. Bunun yanında okul bahçeleri, villa bahçeleri, devlet binaları, boş arazi çevrilmesinde de panel çit kullanımı yaygındır.
Panel çitlerin bu denli kullanımının yaygın olmasının sebebi elbette fiyatıdır. Montaj maliyeti düşük olduğundan fiyatlandırma konusunda cömert olmamak elde değildir. İsteğe göre bir, bir buçuk veya 2 metreye kadar uzayabilen panel boyu oldukça idealdir. Aynı zamanda panellerin üzeri güvenliği artırmak amacı ile jiletli-dikenli tel çit ile kaplanabilir.
Sizde Panel Çit montajını seçerek bahçelerinizde, bağ bahçelerinizde, dış mekandan kopmadan bir çit çözümüne kavuşabilirsiniz. İsteğe göre organik bitkiler ile çitinizin önünü kapayabilir veyahut dekoraçim seçeneği ile oldukça klas görünen organik bir çit yaptırabilirsiniz.
Firma: Panel Çit Ankara 
Telefon: 0542 740 8440
E-Posta: panelcitankara@gmail.com
Adres :Macun Mahallesi Erciyes İs Yerleri Sitesi 199.Cadde No :9 Yenimahalle /Ankara
Çalışma Saatleri: Pzt- Cts: 8.00-21.00
Web adresimiz: www.panelcitankara.com