Header Ads Widget

Dikenli Tel Çit


Ankara Dikenli tel; Galvaniz Dikenli Tel ve PVC Kaplı Dikenli Tel olmak üzere iki çeşittir. Galvanizli dikenli teller, kaplaması, caydırıcı dikenleri ve uzun ömrü ile zorlu güvenliğin hassas olduğu işler için mükemmel bir üründür. PVC kaplı dikenli teller, korozyona yani paslanma, aşınma gibi durumlara karşı dayanıklılık gösteren kaplaması ile klasik dikenli tellere göre çok daha uzun ömürlüdür.

Ankarada Dikenli telin en fazla tercih edildiği yerler, askeri bölgelerdir. Askeri bölgelerde kullanımı öncelikle, güvenlik amaçlıdır. Bununla beraber dikenli teller; çiftlikler ve tarlalar, havaalanları, fabrikalar, ambar ve depolar yani koruma ve sınır belirleme amaçlı tüm alanlarda kullanılır. Dikenli tellerin gövdeleri iki adet sıcak daldırma galvanizli tellerin bükülmesiyle güçlendirilmiştir.
Yine dikenli teller metrelik ve kiloluk olmak üzere iki şekilde satılmaktadırlar.


Dikenli teller, görünüş itibari ile fazla estetik olmadıkları için genellikle, yaşam alanlarında bulunan mekânların güvenliğinde kullanılırlar. Kullanımı ve montajı kolay olduğundan, bölgelerin güvenliği için hem pratik hem de ekonomiktir. Yine dikenli tellerin sıkılıkla tercih edilmesindeki neden, sağlam yapısı ile daha az destekle geniş alanlarda kolaylıkla uygulanabilmesi ve önemli ölçüde tasarruf sağlanmasıdır.
Ankara Panel çit Sistemleri, güvenlik çitlerinin bir çeşidi ve en önemlilerinden olan dikenli tel imalatında sizlerle. Ankara Panel çit fabrikasında gerçekleştirdiği imalatı ile tel ve çit sistemleri konusunda, alanında öncü kuruluşlardandır.
Geçmişi oldukça eski zamanlara dayanan dikenli tel, üst düzey güvenliğin gerekli olduğu açık alanlarda sıklıkla kullanılmaktadır.