Header Ads Widget

İstinat duvarı ve Güçlendirme çalışması

Ankara Ostim Merkezli Çelik kalıp üretim iş hanımızda içra edilen Desenli ve bürüt düz perde duvar kalıplarımızı duvarlarınızı yapmak için kurulum ekiplerimizle birlikte TÜRKİYE genelinde sizlerin hizmetinize sunuyoruz.

Günümüzde yoğun olarak İnşaat sektörünün hızla büyümesi ile birliktMaksan çelik kalıp kendi üretimi olan çelik kalıplar ile sizlere hizmet vermektedir.
e çevre duvarlarınında daha profosyonel olduğu gözlerden kaçmamaktadır eski sistem beton ve demirler ile yapılmış istinat duvarlarına nazaran yüksek kalitede beton ve demirler kullanılarak çok güçlü istinat duvarı yapımı işlerinde markalaşma yolunda hızlı adımlar ile sektöre ağırlığını koyan firmamız

İstinat duvarı güçlendirme işleri ve İstinat duvarı ustası sa
ğlayan ve Kendi ürettiği kalıpları kendisi kuran uzman ekiplerce sizlere profosyonel işçilik ile hizmete devam etmektedir.

İstinat duvarları Nasıl yapılır ve neye göre hesaplanır?
Kesinlikle şunu bilmeniz gerekiyorki çok kritik bölgelerde size Mühendisler ve Belediye izinleri hakkında ücretsiz teknik destek hizmetimiz vardır.

İstinat duvarlarının hatılı yüksekliğine ve arazinin durumuna göre çok büyük fark yapabiliyor sizin ihtiyacınız olan internetten araştırmanın dışında ilgili belediye izinlerine müracat etmenizdir ve uygunluk derecesini ve bölğe ile alakalı olabilecek sorunları önceden bilmenizi tavsiye ediyoruz.

İstinat duvarı projeniz hazırsa bize projenizi gönderin  sizin için maliyet hesaplamaları yapalım ve işinizin tüm işçiliklerini ve gerekli çelik kalıplarımızı sizin için Türkiyenin her tarafında hizmetinize sunalım.