Header Ads Widget

Gölbaşı Bahçe duvarı

Gölbaşı Bahçe duvarı işlerinizi usta kadromuz ile yapmaktan gurur duyarız. Her türlü bahçe duvarı yapımında firmamız sizlerin yanınızdadır, Bahçe duvarı yüksekliğiniz ve Duvar genişliği projelenmiş Ankara Bahçe duvarı bir haldeyse ilk olarak bahçenizin hatıl(temel) açmaktayız hatıl açıldıktan sonda ilk olarak demir bağlamasını gerçekleştiriyoruz. Demir ile hatıl temelini bağladıktan sonra betonunu atıyoruz.

Gölbaşı bahçe duvarı yapmadan önce bağlanmış demirin arasına çelik kalıplarımızı kuruyoruz ve kalıpların düzenlemesini betonu atıyoruz. Gölbaşı'ndan Cevre duvarı yaptırmak istiyorsanız hemen bizimle iletişim kurun ve bahçenizin ölçülerini bize bildirin sizin için hemen maliyet hesaplaması yapalım ve size uygunsa yerinizde keşif yapılması için hemen usta ekibimizi gönderebiliriz.


Gölbaşı İstinat duvarı yapımı İşlerinizide Yapabilen firmamız elimizde bulunan çelik kalıplar ile isterseniz desenli istersenizde düz istinat perde beton duvar yapabilmektedir.

Gölbaşı çevre duvarı yaptırmadan önce bizimle kesinlikle iletişim kurunuz ve piyasada bulunan fiyatların size ortalama ne kadar kar sağlayacağını gösterelim en uygun fiyatları en kaliteli malzemeler ile yapmaktayız.